Η γιόγκα είναι αναζωογόνηση σε χαλάρωση. Ελευθερία στη ρουτίνα. Εμπιστοσύνης μέσω αυτοέλεγχο. Ενέργειας, εντός και ενέργεια χωρίς. ~ Ymber Delecto

Γιόγκα, το σωματείο των σανσκριτική λέξη που σημαίνει «ο τρόπος για να ενώσει το άτομο με το θείο μέσα. Πρακτική του τρέχοντος έτους 5000 παλιά επιστήμη έχει συνεχιζόμενη εδώ και αιώνες το οποίο ήταν στην πραγματικότητα προέρχεται από τη φιλοσοφία Hindu. Σύμφωνα με Patanjali, το αρχαίο compiler της Yoga Sutras, Yoga είναι η πρακτική της ησυχαστική του μυαλού. Το φασκόμηλο, επίσης, είπε, "Σε βαθιά περισυλλογή η ροή της συγκέντρωσης είναι συνεχής όπως και η ροή του πετρελαίου." Γιόγκα βοηθά να αναπτύξει την αρμονία ανάμεσα στο μυαλό, την ψυχή και το σώμα με τη συνένωση, yoking, που ενώνει και να συνδέσουν τα τρία αυτά στοιχεία του ανθρώπινου όντος. Kundalini Yoga είναι μια πνευματική πρακτική στον κόσμο της γιόγκα, που ξυπνά τις αισθήσεις μας για να επιτευχθεί ο τελικός ειρήνη στη ζωή. Έτσι, η ορθή πρακτική της γιόγκα με την άσκηση, το διαλογισμό και asanas μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Γιόγκα, η μεγαλύτερη αντίδοτο στο στρες, εξασφαλίζει την τέλεια χαλάρωση, αν ασκείται τακτικά. Όταν συνδυάζεται με τη μουσική, γιόγκα γίνεται πολύ πιο αποτελεσματικά από ποτέ. Κατά την εκτέλεση γιόγκα, διαλογισμός μουσική δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Ακόμη και χαλαρωτική μουσική γιόγκα και τους χαλαρωτικούς ήχους μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια για ύπνο. Γιόγκα βοηθά να αναπτύξουν ένα ειρηνικό μυαλό. Η χαλαρωτική μουσική γιόγκα βοηθά να χαλαρώσετε, να ηρεμήσει το μυαλό, δημιουργώντας έτσι μια ισορροπία στο εσωτερικό. Πολλοί στρες χαλάρωση των τεχνικών που περιλαμβάνονται στο Yoga επιβολή χαλάρωση σε αυτό το άγχος της ζωής του σήμερα. Στο τέλος του κάθε συνόδου Yoga, πτώμα συνεπάγονται, ούτε να Savasana είναι υποχρεωτική. Αυτή η asana παίρνει ένα πίσω στον πραγματικό ή κοσμικό κόσμο από τον κόσμο της αιωνιότητας, αίσθημα πιο στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης, οπλισμένοι με τα όπλα να καταπολεμήσει το άγχος από την καθημερινή ζωή.

Γιόγκα βοηθά να μειωθεί το στρες και την ενίσχυση της χαλάρωσης. Και η μουσική έχει την παγκόσμια έκκληση για να απαλύνει την ψυχή του καθένα και όλους. Μουσική δημιουργεί μια αρμονία στο μυαλό που επίσης οδηγεί σε αυξημένη δύναμη της συγκέντρωσης. Σήμερα, σταδιακά, οι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν αυτήν την πτυχή ή προς όφελός του Γιόγκα εξάσκηση για την οποία πολλές εταιρείες πνευματική μουσική προσφέρουν ιδιαίτερες DVDs Γιόγκα και CD που περιέχουν ύμνους και ψαλμωδίες που ξεκουράζουν το μυαλό, δημιουργώντας μια ήρεμη ατμόσφαιρα γύρω. Αυτά τα μαγευτικά ύμνους και mantras της μουσικής Γιόγκα εισέλθει το βαθύτερο νόημα του ανθρώπινου νου και της ανάμειξης με την αρχική εαυτό του.

Spirit Voyage είναι ένα τέτοιο ρεκόρ online εταιρεία ετικέτα που σας καθοδηγεί το ταξίδι του μια πνευματική διορατικότητα. Με τεράστια συλλογή της μουσικής Διαλογισμός, CD και DVD, η εταιρεία βοηθά να δελεάσει την αίσθηση απόλυτης χαλάρωσης για το σώμα και την ψυχή σας. Έτσι ακούσετε αυτό το φάσμα των λατρευτικό μουσικής και βουτιά στο ποτάμι της μελωδίας. Η πείρα την ευχάριστη ηρεμία και ευχάριστο χαλαρωτικό εσώτερο εαυτό με την Κουνταλίνι Γιόγκα μουσικής που προσφέρονται από το Πνεύμα Voyage. Spirit Voyage Γιόγκα DVDs είναι ο καλύτερος τρόπος για την ανάπτυξη μια βαθιά πνευματική σχέση με τη θεία δύναμη. Για να σβήσω όλα τα αρνητικά vibes και τις εντάσεις από το μυαλό που είναι πολύ κοινή και συνήθη σημερινή προοπτική, Spirit Voyage υπάρχει εξασφαλίζοντας σας μια χαλαρή και ανανεωμένοι ζωή.

Τώρα, μπορείτε να πάρετε την ειρήνη με γιόγκα, διαλογισμό και χαλαρωτική μουσική. Έτσι θεραπεύσει το άγχος μέσω της πρακτικής της γιόγκα. Με αυτή την χαλαρωτική μουσική αφήστε τις εντάσεις υποχωρούν οριστικά από τη ζωή σας και αναζωογονούν την ψυχή σας και να αναζωογονήσετε τη ροή της ενέργειας με την ήρεμης μουσικής.

Ο συντάκτης γράφει του Πνεύματος Voyage η οποία δεσμεύτηκαν να προσφέρουν διάφορα είδη μουσικής γιόγκα και διαλογισμό μουσική . Η εταιρεία προσφέρει διάφορα CD και DVD για την άσκηση Kundalini Yoga και άλλων μορφών γιόγκα.