Bulimia mund të ndodhë për shkak të depresionit dhe stresit. Ose ajo mund të jetë një pas-efekt i problemeve në lidhje me vetëbesim të ulët. Nëse një person shkon përmes një zbavitje qejf-ngrënie, ai tenton të humbasë kontrollin. Kur ndodh kjo, ai shkon me një ndjenjë të gjakftohtësi jetëshkurtër. Bulimia është një proces përsëritura të spastruar dhe duke ngrën tepër. Me kalimin e kohës, bëhet një ankth që është mjaft addicting.

Nuk është e lehtë të dihet se një fakt ose jo një person vuan nga bulimia. Akti i qejf hahet dhe spastruar zakonisht janë bërë nga ana e pacientit fshehurazi. Pjesa më e madhe e kohës, një person bulimic tenton të mohojë gjendjen e saj. Individët vuajnë nga ky çrregullim zakonisht konsumojnë deri në 20.000 kalori në një kohë.

Llojet e Bulimia

Ka dy nën-llojet e njohura bulimia. Dhe këto dy nën-lloje kanë karakteristika të ndryshme. Këto janë:

1.Purging bulimics lloj

Njerëzit që vuajnë nga ky lloj i bulimia kalojnë nëpër të vjella vetë-detyruar në mënyrë për të hequr ushqimin që ata kanë konsumuar. Ato zakonisht marrin laxatives, diuretics, dhe enemas për rezultate më të shpejtë.

1.Non-spastruar bulimics lloj

Ky tip ndodh në të ulta deri në 6% në 8% të rasteve vetëm. Personi i cili vuan nga ky lloj i bulimia kryen ushtrimet e tepruar për të kompensuar të kalorive që ai të konsumuar në pasi të hahet. Megjithatë, lloji spastruar bulimics edhe ushtrimin jashtë mase si një metodë e dytë të kontrolluar peshën e tyre.

nervosa Bulimia zakonisht fillon gjatë fazave të një të adoleshencës. Krahasuar me anoreksi, ajo është mjaft e vështirë të di nëse një individ është bulimic apo jo. Një person bulimic ka tendencë të jetë brenda ose pak mbi mesataren e peshën e tyre ideale. Është e mundur për një person të parregullt kanë zakone të hahet dhe modelet e tepruar ushtrimin pa arritur kriteret e plotë diagnostike për bulimia nervosa.

Faza e vazhdueshme e të shpejtë dhe jashtë-kontrollit të hahet vetëm mund të ndalet në qoftë se një person tjetër e ka ndërprerë, ose në qoftë se barkun e pacientit papritmas dhemb. Dhimbja ndodh për shkak të overextension e stomakut, e cila është pasuar nga të vjella zakonisht vetë-detyruar ose ndonjë format e tjera të spastruar. Spastruar dhe qejf hahet kryhet në një mënyrë të përsëritur mund të shkaktojë shumë probleme në sistemin e tretjes.

Mjekimi Bulimia

Bulimia mund të trajtohen lehtë. Bulimia nuk kërkon shtrimin në spital nëse nuk ka komplikacione të dukshme fizike. Bulimia është trajtuar më mirë gjatë fazave të hershme të saj. Ndihmë pacientë duke i monitoruar sjelljen e tyre dhe duke u siguruar që ata të mbajë një model të arsyeshme të hahet. Inkurajuar ata që të qëndrojnë në trajtim dhe për të mbajtur mjeku ose terapisti i emërimeve.

Trajtim mjekësor për bulimia normalisht përfshin këshillime dhe terapi të sjelljes seanca. Bulimia mund të jetë një çrregullim të hahet, por kjo nuk është vetëm për ushqim. Kjo është më shumë për një problem e respekt për veten dhe vetë-perceptimi. Therapists merren me atë që shkakton të sjelljes dhe jo duke u përqendruar në sjelljen e vetë. Ilaqet kundër depresionit janë të përshkruar zakonisht si një mjekim orale. Grupi Terapitë janë gjithashtu efektive në trajtimin e bulimia, si pacientët të merrni për të ndarë përvojat e tyre me njerëz që kanë probleme të njëjta.

Aborti Klinika Tampa , është themeluar nga Dr Xhejms Pendergraft. Ynë Aborti Klinikat Ofrimi i fundit, dhe më e avancuar teknikat më të sigurta për sigurimin e-kirurgjikale, mjekësore dhe kirurgjikale abort metodave jo duke përfshirë Pilula abortit në Tampa. Për informacione të mëtejshme, duke përfshirë planifikimin e familjes, ju lutem vizitoni faqen tonë të internetit premierë. www.womenscenter.com