Kanceri i gjirit është një nga sëmundjet më të dreaded për gratë dhe në fakt është shkaku kryesor i vdekjeve nga kanceri tek gratë. Shifra e atyre që kanë vdekur nga kanceri i gjirit ka arritur në gjysmë milion për 2008 vetë. Çfarë është edhe më i keq për kancerin e gjirit është se sëmundje zakonisht tregon praninë e Sëmundjet të tjera të rënda që përbërë më tej situatën.

Shkaqet e kancerit në gji

Për shkak të masës së problemit që një grua e prekur me kancer të gjirit fytyrat, është shumë e rëndësishme për të mësuar faktorët e rrezikut dhe shkaqet e kancerit për të siguruar trajtimin e duhur për këtë sëmundje. Në të kuptuarit e kancerit të gjirit, shkaqet e mëposhtme janë më të zakonshme:

* Historia e familjes. Mundësia e një kancerit të gjirit kontraktues grua është zmadhuar në qoftë se ka një histori para familje me një nënë, motër, dhe të afërm të tjerë të afërt. Si e tillë, kur një anëtar të mëparshëm të familjes u prekën nga sëmundja, ai mund të jetë i urtë për një jetë më shikojnë nga simptomat e sëmundjes. Në rastet kur paraardhësi i kontraktuar e sëmundjes para se të arrijnë moshën 40, mundësinë e tjera të grave në familje kontraktuese sëmundjes është edhe më i madh për shkak se ajo tregon se origjina e sëmundjes është gjenetike në natyrë.

* Historia personale. Ja, kjo do të thotë se nëse një grua u prekën nga sëmundja në një gji, ekziston mundësia e fortë se sëmundja do të ndikojë në gji të tjera. Kohë ajo do të marrë për këtë sëmundje për të përhapur për sëmundje të tjera mund të marrë një kohë të gjatë, në varësi të ilaçeve dhe ndërhyrjen e bëri, por megjithatë ai është i mençur të mbetet gadishmëri për shenja të përhapjes së sëmundjes në kraharor të tjera.

* Gara. Edhe pse kjo mund të jetë e diskutueshme në disa qarqe, statistikat tregojnë se gratë e prejardhjes kaukaziane kanë më shumë gjasa për të kontratës sëmundje se gratë e nga viset e tjera.

* Procedohen Lartë Produktet e mishit Konsumi. Kjo është për shkak të pranisë së natriumit dhe e nitrateve në produktet e mishit të përpunuara që mund të irritojë qelizat e trupit dhe të shkaktojë ndryshime në ADN. Faktorët e përmendur normalisht çojnë në kancerin e gjirit. Tiganisje këtyre produkteve të përpunuara të mishit gjeneron carcinogens që mund të rrisë mundësinë e sëmurur nga kanceri i gjirit.

Produkte * Kripërat Kontrolli i aluminit. Besoni apo jo, deodorants dhe antiperspirants janë të lidhura me kancerin e gjirit. Kjo është për shkak të gjetjeve të depozitave të aluminit në indet e jashtme të pacientëve të prekur nga kanceri. Sepse alumini nuk është natyrisht i pranishëm në trup, prania e tij mund të vijë vetëm nga deodorants dhe antiperspirants. Ajo është e mendimit se aluminit në këto produkte është absorbohet nga trupi. Ekspertët sugjerojnë që të përdorin alternativa dhe produktet që nuk përmbajnë kripëra alumini.

* Mungesa ose Mungesa e aktivitetit fizik. Kjo është për shkak se mungesa e aktivitetit fizik kontribuon për trashje dhe shtim në peshë, të dy nga të cilat kontribuojnë në marrjen e kancerit të gjirit që rezulton nga një mënyrë jetese që jetojnë ulur.

Ft. Klinika e grave Lauderdale , është themeluar nga Dr Xhejms Pendergraft. Tona Ft. Lauderdale Aborti Klinikat Ofrimi i fundit, dhe teknikat më të përparuara sigurt për sigurimin e-kirurgjikale, mjeksore dhe kirurgjikale abort metodave jo duke përfshirë Pilula aborti në Ft. Lauderdale. Për informacione të mëtejshme, duke përfshirë planifikimin e familjes, ju lutem vizitoni faqen tonë të internetit premierë. www.womenscenter.com