Testosteroni hormoni

Testosteroni on hormoni, jonka tehtävänä on seksiä. Riittävän testosteroni kehon tarvitaan seksuaalista kanssakäymistä. Kun testosteronin tasoa kehossa vähenee seksuaalisen halun tai libido saada decreased.Female seksuaalinen toimintahäiriö potilailla on alhainen testosteronin ja estrogeenin, ja tason nostaminen testosteronin Intrinsan laastari on sama aine. Se on erittäin merkittävä rooli seksuaalisen halun sekä miesten ja naisten. Koska naiset vanhenee testosteroni taso laskee säännöllisesti joka johtaa halun häiriö, kiihottumisen häiriö, orgasmin häiriö.

Merkitys seksuaalisen toiminnan

Oikea seksuaalinen toiminta, jossa nainen ei päästä orgasmin, on hyvä sukupuoli ajaa tai libido. On välttämätöntä, että hyvä seksuaalinen toiminta muuten se loi stressiä tai luo turhautumista. Seksuaalinen tyytyväisyys on aivan kuin sellaista ei ole perustarpeita. Tyytyväinen ihminen voi toimia paremmin ja enemmän mahdollisuuksia vertaileva ja unsatisfied.Many parit elää tyytymätön sukupuolielämää johtuu joko yksi niistä, joka voi olla vaikeampaa elämässä, ne täytyy mennä Tarkka ongelma ja yrittää ratkaista heidän onnellisen elämän. Nainen kärsii seksuaalinen toimintahäiriö voi olla ongelma kuin alhainen sukupuoli ajaa, voi saavuttaa orgasmi, matala kiihottumisen.

Hoito seksuaalinen toimintahäiriö

Naisten sukupuolielinten häiriöt tai hypoaktiivisen seksuaalisen halun häiriö voidaan hoitaa käyttämällä Intrinsa laastarin. Intrinsa laastarin testosteroni, joka vapautuu verenkiertoon ihon läpi. Testosteroni kovettuu seksuaalinen ongelma. Se on hyväksytty kohtelu naisten seksuaalisen kiihottumisen häiriö. Monet naiset kärsivät seksuaalisesta ongelmasta, jossa he ovat ylipäätään seksuaalisen activities.One ymmärtää oireita naisten seksuaalinen toimintahäiriö voi korjata ongelman käyttämällä Intrinsa laastarin.

Varotoimet käyttää Intrinsaa

Intrinsa kohtelua ei pidä ottaa, jos olet raskaana tai voivat olla raskaana, koska käyttämällä patch ajankohtana saattaa vahingoittaa syntymätöntä lasta. Laastaria ei saa käyttää, jos imetät lastasi, se aiheuttaa haittaa lapsellesi. Potilaat sydämen, maksan, munuaisten ja diabetes tarvitsevat erityistä hoitoa ja tällaisten potilaiden olisi tietoinen näiden tautien lääkärille.

Suuntaviivat tilata Intrinsa online

Voit tilata Intrinsa verkossa mistä tahansa verkossa apteekki. Se on määrätty hoitoon, joten sinun täytyy olla resepti ostaa laastaria. Saat määrännyt teidän GP, jonka jälkeen voit tilata verkossa. Voidaan myös saada online-kuuleminen, jossa juuri sinulla on täytettävä henkilötiedot ja ongelmistasi. Lääkäri arvioi tiedot täytetään sinulle, jos hän tuntee oireita FSD lääkemääräys annetaan sinulle mahdollistaa ostaa Intrinsa verkossa. Kuten tilaat Intrinsa verkossa saat ilmaisen toimituksen.

Testosteroni korjaustiedostoja on hyväksytty kauneuspilkku naisten seksuaalinen toimintahäiriö Osta Intrinsa kauneuspilkku netissä hyviä kokemuksia.