Za vsako žensko, pridobivanje noseča, je morda najbolj veselo epizoda v njenem življenju. To je zato, ker je to izpolnitev njihove vloge dati novo življenje na tem svetu. Kot tak, veliko žensk nestrpno čaka trenutek, ko bodo končno zamisliti. Vendar pa je kljub temu, da polna radosti, nosečnost opravlja z njim veliko tveganja in težave. To je posledica dejstva, da zaradi nosečnosti povzroča sistemsko sprememb v telesu ženske, vedno obstaja možnost, da bo šel nekam nekaj narobe. Zato je ženska mora biti tako previdni in pozorni na svoje zdravje med nosečnostjo.

Eden od dejavnikov, ki bi morala ženska pozorni, med nosečnostjo je povečanje telesne teže. Čeprav so nekateri pridobili v teži je pričakovati v času nosečnosti, skrajno dobiček v teži, je namig, da je nekaj narobe o zdravju ženske. To bi lahko pomenilo težave, kot so Preeklampsija katerem nosečnica pridobi težo na zelo visoki stopnji.

Pomen telesne mase

Telesne mase je zelo pomembno, da se nosečnici. To je zato, ker nosečnica mora zdaj sprejeti hranil za njo in njenega otroka. Tudi brez nosečnosti, ženske običajno pridobi težo kot ona dobi starejši. Z rastjo otroka v trebuhu ženske, je pridobivanje teže ponavadi je bilo pričakovano.

Pravica do telesne mase za nosečnice

Vsaka nosečnica mora vedeti, da ne glede na stanje nosečnosti je v, ona mora pridobiti težo. Če ženska ne pridobivanje teže, potem je znak še večji problem. V zvezi s pridobivanje telesne teže med nosečnostjo, debelih ženska mora pridobiti najmanj 11 funtov v teži pa naj bi prelahki ženska pridobili do 25 £ v času nosečnosti. Te številke bi bilo treba skoraj podvojilo za tiste, ki nosijo dvojčke.

Pravi način za pridobivanje teže v času nosečnosti

Samo zato, ker je zdaj otroka in nosečnica za krmo, to ne pomeni nujno, da ima dvojno njen vnos hrane. To ni vedno pravilen način pridobivanja teže, čeprav morda obstaja nekaj modrosti za odločitev o dvojni vnos hrane. Kaj je zelo kritičen, je od vrste hrane, sprejeti in se prepričajte, da sta mati in otrok zaradi pravilno hranil, potrebnih za ohranitev zdravih.

Kdaj naj pričakujem, da je pridobivanje teže v času nosečnosti

V prvem trimesečju, ženska začne pridobivanje teže, čeprav je večina povečanja teže je zaradi vode in materialov, ki jih potrebujejo otroka. V naslednjih dveh trimesečju, pridobivanje telesne teže je porazdeljena približno enako. Vendar v nasprotju s prvim trimesečjem, povečanje telesne teže v tem obdobju predvsem posledica razvoja otroka. Zato je zelo kritično v tem obdobju, da ženska daje velik poudarek na zagotavljanju, da ona in njen otrok dobi ustrezno hranilnih snovi iz prave vrste in količino hrane.

Tampa žensk klinike , je bil ustanovljen z dr James Pendergraft. Naše Tampa Abortion klinike Ponudba najnovejše, najbolj varna in naprednih tehnologij za zagotavljanje ne-kirurške, medicinske in kirurške metode splav, vključno tabletka splava v Tampi. Za nadaljnje informacije, vključno z načrtovanjem družine, obiščite našo spletno stran premiere. www.womenscenter.com