Rendkívül fontos a nők számára, hogy megbizonyosodjon arról, hogy mindig jó egészségben. Vannak azonban olyan sok a lehetséges problémákat, hogy leselkednek a háttérben, amelyek a nők bármikor feláldoz. Az egyik leginkább rettegett betegségek veszélyt jelent a nők gyulladásos mellrák.

Említése a "mellrák" már elég ahhoz, hogy a legtöbb nő megalázkodik a kísértő nehézségeket, hogy a betegséget hozza. Mivel a betegség ismert gyilkos nő, ez nagyon fontos lesz, hogy megpróbálja elkerülni, vagy ha az érintett már, hogy törekedjenek a minimálisra csökkentése a tünetek, hogy lehet érezni.

Mi az a gyulladásos mellrák?

Gyulladásos emlőrák egyik típusa az emlőrák, amely jellemzi a melleket látszó vörös és duzzadt. A rák támadás a nők bármely életkorban. Sőt, mi több nyugtalanító az, hogy ellentétben a rendszeres mellrák vagy más szoptató kapcsolatos problémák, a betegség nem jellemző csomókat. Ez a tulajdonság teszi kimutatására a betegség nagyon nehéz, mert nem lehet kimutatni a mammográfiát vagy ultrahang.

A gyulladásos mellrák

Gyulladásos mellrák ismerten agresszív típusú emlőrák. A betegség, a rákos sejteket gátolja a nyirokerek a bőr a mell. A betegség kapta a nevét a gyulladást, hogy gyakorolja a melleket, ami a vöröses szín. A betegség ismert mutatkozik meg, mint gyors időkeretben az egyik napról a másikra.

A következő tünetei vannak a gyulladásos emlőrák:

* A mell egyre nehezebben, vagy szilárdabb. * Az érintett emlő van melegebb, mint a nem érintett az egyik. * Van egy viszketés az érintett mell. * A nyirokcsomók megduzzadnak, elsősorban a kar vagy a nyak területén. * A mellek lehet zúzódások, hogy nem gyógyul. * A hirtelen és megmagyarázhatatlan a mell duzzanata. * Fájdalom az érintett mell. * A elvörösödött terület az érintett mell jellemzi a vastagsága és a textúra a narancs. * Vannak bőrelváltozások az érintett mell.

Gyulladásos mellrák is lehet osztályozni, három szakaszban. Ez az, hogy a kezelés hatékonyabb: A tünetek jellemző, hogy egy bizonyos szakaszában megköveteli a fajta kezelés alkalmas a fertőzés ebben a szakaszban.

* Stage 3B: Ebben a szakaszban, a rák átterjedt a szövetek legközelebb a mell, különösen a mellkas. * 3C szakasz: Ez azt jelenti, hogy a rák átterjedt a nyirokcsomók a kulcscsont. Ez azt is jelenti, hogy fertőzés közeli területeken a nyak, valamint a fegyverek. * 4. szakasz. Ez a leginkább előrehaladott stádiumban a rák. Ebben a szakaszban a fertőzés átterjedt más szervekre, mint a tüdőben és a májban. Lehet, hogy terjedt is a csontok.

Kezelése Gyulladásos Breast Cancer

Kemoterápia még mindig a legjobb eszköz, hogy elpusztítsa a rákot. Ez általában történik a műtét előtt. Másrészről, más módszerek is sugárkezelésben megöli a rákos sejteket. Mivel a sugárkezelés pontosabb a célzás a rákos sejtek, most egyre népszerűbb gyors, mint egy jó módszer a rák kezelésében.

Orlando abortusz klinikák . Dr. James S. Pendergraft nyitotta meg abortusz klinika Florida március 1996, hogy teljes körű egészségügyi ellátást a nők, köztük az abortusz klinikák Orlando, a fizikális vizsgálatok, a családtervezés, tanácsadás, laboratóriumi szolgáltatások és a szexuális úton terjedő betegségek szűrés és tanácsadás.