Klimakterij je stanje u kojem menstruacije u žena prestaje na godinu dana i završava svoju reproduktivni ciklus. Ovo je samo prirodni događaj u životu žene. Javlja se u svakoj ženi kad dosegne svoju kasnim tridesetim do ranih pedesetih godina (prosjek 48 do 52 godina starosti). Klimakterij se događa pod utjecajem hormonalne promjene u tijelu. Kad žena dođe do te faze, postoje fizičke i kemijske promjene koje se događaju i mnoge žene doživljavaju promjene raspoloženja, depresije, ljutnje, vruće trepće, hladno znojenje, suhoća rodnice, urinarni promjene kao što su vođenje ili često mokrenje i gori, i promjene u oba menstruacija i seksualni nagon. Ako se to dogodi, žena mora uzeti dobru brigu o njoj zdravlju i prehrani. Oni koji su se dobro hraniti da bi kroz ovu fazu u dobrom način.

Postoje mnogi biljni proizvodi za prodaju na tržištu. Svi oni tvrde da pružaju lijekovi za menopauzu. Ako ste mislili na koristeći ih, da bi bilo bolje konzultirati pomoć i savjet od svog liječnika u početku. Vlada ne regulira većinu ovih proizvoda, tako da je malo istraživanja koja može vratiti svoje tvrdnje. Međutim, postoje neki proizvodi koji pomažu u menopauzi žene dobiti kroz ovu tešku fazu svog života. To su proizvodi koji imaju visoke koncentracije phytoestrogens, koje posjeduje estrogena aktivnost koja ima isti učinak kao i sama hormona.

Herbal Alternative Medicine

Sljedeće su biljne alternative da žene mogu koristiti kao lijekovi, kada su oni u menopauzi pozornici već:

* Soja i izoflavonima. To može pomoći osloboditi vruće trepće i noć sweats, i kada preuzeo dugoročno, može imati blagotvorno djelovanje na razinu kolesterola i kostiju.

* St. John's wort. To može pomoći u liječenju blage do umjerene depresije u žena kada je u dozama manjim od 1,2 mg svaki dan, ali to može povećati osjetljivost kože na sunce.

* Black cohosh. Čini se da iznimno sigurna i to može liječiti vruće trepće i noć sweats.

* Chasteberry. Ovo je također poznat kao indijski začin ili monah papar. Ona može spriječiti prolaktin, hormon koji djeluje prirodno na prsima. To također može pomoći poboljšati raspoloženje, bijes management vještine i grudi puninu.

* Večer jaglac. Oni se uzimaju za prsa boli, mjehura simptomi, i menopausal simptoma.

* Dong Quai. Ona tvrdi da se oslobađaju vruće trepće, ali je dokazano da se potencijalno toksični za zdravlje. Ima tvari koje mogu razrijediti krv, uzrok krvarenja, i učiniti kožu više osjetljiva na sunčevo svjetlo.

* Valerijana korijen. Ovo tradicionalno se koristi kao sredstvo za smirenje i spavanje pomoć za menopauzi žene koje pate depresije i promjene raspoloženja. No, tu je bilo izvješća o problemima i komplikacijama u srcu i delirij, kada korištenje ovog biljka je zaustavljen.

* Ginseng. To može smanjiti stres i pojačati zdravlje imunološkog sustava. To je tvrdio da se to može osloboditi valunga, ali daljnjim istraživanjima saznao da to nije istina. Međutim, to može poboljšati žene osjećaj dobrobiti.

* Divlja i meksičke jam. To se obično prodali kao dodatak za pomoć menopauze, ali istraživanja pokazuju da su proizvodi s tim sastojcima ne pomažu u ublažavanju simptoma menopauze. Oni se ne očekuje da pomogne ženama sa menopausal simptoma, jer oni ne prirodno sadrže estrogena ili progestational svojstva.

Ft. Lauderdale Pobačaj ordinacije , osnovana je dr. James Pendergraft. Naša Ft. Lauderdale Ponuda najnovije, najsigurniji i većina naprednih tehnika za osiguravanje ne-kirurški, medicinske i kirurške metode, uključujući pobačaj pobačaj tabletu u Ft. Lauderdale. Za daljnje informacije, uključujući planiranje porodice, molimo posjetite našu web stranicu premijere. www.womenscenter.com