Kjo është e gjitha në lidhje me stilin tuaj personal ditur - mund ta imagjinoni se? Imagjinata: aftësinë për të lidhur në lëngje tuaj krijuese. Akti i tërhequr së bashku elementet e përsosur janë për projektet tuaja. Njohuri është e nevojshme për zgjedhjen e përsosur perde rod.It e qesharake, shumica prej nesh nuk mendoj se ne jemi krijues, sidomos kur është fjala për shtëpitë ujdisje tonë. Ne kemi të gjitha dëgjuar dikë të thotë, "Oh, unë thjesht nuk mendojnë në këtë mënyrë. Unë jam jo vetëm krijuese!" Por ju e dini se ata janë - çdo gjë në jetën e tyre provon se. Dhe ju e dini nëse ata kishin të marr një shkop të ri perde ata nuk do të përshkuar si si qesh t you.Don '- perde shufra janë pjesë e rëndësishme e skemës tuaj ujdisje. Ata janë si pajisje veshjet: të mbarojnë veshje, të bëjnë dhomë tërhequr së bashku dhe të japë një vështrim dritaret tuaja përfunduar. Vetëm të fillojmë të shikojmë në fotot e dhomave dhe të imagjinojmë shufra të ndryshme perde për dritare trajtimet - ju do të kuptoni. Me të vërtetë është e rëndësishme për të zgjedhur drejtë perde shufra! Le të thyejnë këtë proces poshtë në disa hapa të shpejtë dhe në lindje. Këtu ne do adresën se një gjë e imagjinatës - se si të dini se çfarë do të përshtaten më mirë në dhomën tuaj. Mashtrim për zgjedhjen e një kallam perde e di stilin tuaj, dritare tuaj, dhomën tuaj. . . veten tuaj. Tani mos panik, ne jemi duke shkuar për të shpjeguar se si ju mund ta bëni këtë pa humbur asnjë qelizat e trurit ose mendje e shëndoshë. Ajo mund të jetë aq e lehtë sa një sy përreth room.So tuaj le të fillojë atje: shikoni përreth dhomën tuaj. A e dini stilin tuaj? Define atë, dhe emrin artikuj në dhomë që përputhen me atë. Duan të marrin këtë një hap më tej? Pyet veten: nëse ju mund të, çfarë do të shtoni në dhomë për ta bërë atë edhe më të mirë? Kjo do të mprehin të përqëndrohet tuaj, ndërsa ju shikoni për një rod.That perde nuk ka ndihmuar të kuptoj se stilin tuaj? Është në rregull, kjo është arsyeja pse ne jemi këtu, për t'ju ndihmuar të kuptoj atë. Le të kthehemi në room.Sit poshtë në dhomë dhe të bëjë një listë të çdo gjë në të që ju pëlqen. Tani të marrë një vështrim i afërt në listë. Çfarë bëni të gjitha këto gjëra kanë të përbashkët: ngjyra, stil, cilësi? Ky ushtrim mund të jetë e gjitha që ju duhet të merrni një ide e mirë të asaj që është e stilit tuaj dhe të çojë ju lehtë në hapin e ardhshëm të ringjallet nga një shkop perde: vendoset mbi perde shufra drejtë lloji. Ose ajo nuk mund të. Nëse ju jeni akoma nuk jeni të sigurt të shkojnë në dollap rrobat tuaja dhe për të marrë një sy. Çfarë lloj veshje ju preferoni? Tani fjala kyçe këtu është e preferuar. Shumë prej nesh kanë një dollap të plotë të rrobat e punës, por ata nuk mund të jetë ajo që kemi vënë në shtunën në mëngjes. Pra shikoni në rroba që ju pëlqen - apo dashuria - të veshin. A janë ata të gjithë të veshur-up dashuroj, rastësor, grungy, themed (ju e dini, si sportive)? Çfarë ngjyre është më mbizotëruese? Tani mendoj. A dhoma tuaj dhe rroba të ketë asgjë të përbashkët? Nëse ata nuk ju jeni vendosur, dhe gati për hapin e ardhshëm në ngushtimin poshtë zgjedhjen tuaj të shkopinjve perde: zgjedhjen e këtij lloji nuk perde të drejtë rod.Still sigurt se çfarë është e stilit tuaj? Ne kemi marrë atë - për disa njerëz nuk janë gjëra vetëm mënyrë shumë e shumë të tjera në jetë të cilat janë më të rëndësishme. Kjo është në rregull. Por ju jeni ende duke e lexuar këtë, kështu që është koha për të lëvizur në dhe të kuptoj se stilin tuaj për tuaj shufra perde e re Këtu ka një strategji të thjeshtë: shkoni në një librari ose bibliotekë dhe për të marrë një pirg librash ujdisje - ato me shumë foto!. Uluni në një karrige qetë dhe të fillojnë thumbing përmes. Bëni shënime ndërkohë që ju po kërkoni. Çfarë nuk ju pëlqen në çdo foto? Ndoshta kjo është ngjyra e mureve, ose kombinim të ngjyrave dhomë. A ju pëlqen stilin trim? Ndoshta kjo është mobilje që e mori ju. Ndoshta nuk ka asgjë që ju pëlqen, apo diçka që ju të vërtetë nuk më pëlqen. Kur ju jeni bërë shikoni në listën tuaj:? Çfarë bëjnë ata të gjithë kanë të përbashkët Deri tani ju duhet të ndjeheni shumë më të sigurt për atë stilin tuaj është, dhe rritet nga shkopinjtë tuaj të re perde do të jetë aq shumë më e lehtë! Dhe mos u shqetësoni: nëse ju jeni duke menduar ju jeni ende tërësisht të pa përfytyruar dhe kjo vetëm nuk do të punojë për ju, ul receptorin e telefonit në atje. Ju mund të jetë një nga ata njerëz që duhet të kalojnë nëpër të gjitha hapat e para se drita vjen mbi dhe ju e kuptoni. Pra, vetëm të mbajë në lëvizje forward.And përgëzoj veten - ju keni ndërmarrë hapin e parë drejt zgjedhjes së atyre shufra të reja perde. Ju keni marrë stilin tuaj gozhdohem poshtë, ose të paktën lirshëm kapluar, dhe është koha për hapin tjetër: të vendoset se çfarë lloji do të kallam të punojnë më mirë për trajtimin tuaj dritare. A jeni gati? Shumë njerëz si për të zgjedhur Perde shufra dhe mbulesa dritare për të ndihmuar ata të arritur jetën private dhe të ndihen të sigurt. Përveç kësaj, shumica e njerëzve bëjnë të tyre jastëkët dekorative dhe zgjedhjet e perde të bazuar në mënyrën se si do të duket në shtëpi, apo atë që shkon mirë me personalitetin e tyre.