A jeni një person vuan nga stresi, ankthi dhe në përgjithësi jetojnë një pakënaqur, atëherë jeta Crush ankthi unfulfilling dhe Stresi Teleseminar Seria mund të jetë për ju? Në më pak se shtatë katërmbëdhjetë javë ekspertë në fusha të ndryshme do të mësojmë sekretet që shumica e njerëzve nuk e dinte se ekzistonte. Secrets ata pretendojnë se mund të transformuar jetën e një personi në shumicën e aspekteve mënyrë për të rifituar një kuptim të qëllimshëm në inone life.For shembull intervista me Dr Joe Rubino ai mëson pse mbi 85% të botës njerëz përjetojnë efekte negative nga vetëbesim pakësuar dhe pse mungesa e vlerësoj veten shkakton ndjenja emocionale të caktuara.

Ankthi Crush dhe Stresi mëson nëpërmjet Dr Todd Snyder, një i sëmurë ankthi i cili ka kapërcyer personalisht ankthi social, si për të zhvilluar një qendër mendim shpërblim kur duke u përpjekur për të përballuar me ankth sociale apo panik sulmeve dhe se si të shuaj ankthi në vend të menaxhimit të it.Some aspekte të tjera të mbuluara në serinë nëpërmjet një intervistë të posaçme me Heather Picken është se si të nxjerrë merak, dyshim dhe stresi kurse tërheqjen e më shumë para, klientët dhe shitjet në një business.She gjithashtu na mëson se si një person të energjisë, mendimet dhe besimet mund të bëjë një ndryshim në magnetizing aspekte të ndryshme.

Gjuha kryesore e ankthi Crush dhe Stresi është Mark Joyner.Mark është krijuesi i programit Simpleology që mëson se si të levave kohë, para dhe energji të tjera people.He fituar një diplomë të Shkencave në Psikologji nëpërmjet studimit kurse të pavarura që shërbejnë në SHBA Army.In Ankthi Crush dhe Stresi një person do të gjeni më shumë se dymbëdhjetë orë e audios dhe intervista me të lartë ankthi, stresi, përmirësimin e vetë dhe të ndërtimit të pasurisë professionals.Fear e cila është gjithashtu një faktor i rëndësishëm dhe me vend shumë që duhet të trajtohen në përditshme jeta është e mbuluar edhe në arsyet series.The pse njerëzit nuk janë të gatshëm për t'i dhënë fund frikën e tyre, se si njerëzit të mbjellin farat e ankthit të tyre dhe si një gotë me ujë mund të zvogëlojë frikën është trajtuar në seri.

(C) shqyrtoi Best 2009-2010