Maszti lehet sokkal több, mint egy módszer egyre gyors orgazmus. Ez lehet egy tartós és intenzív élmény, ha ez a helyes út. Akkor egy nagy élmény egyedül maszturbáció, valamint a feleségével, vagy együtt egy barát. Ön is kölcsönösen egymást maszturbálni. Íme néhány tipp segítségével kap, mint a nagy élményben részesüljenek.

- Állítsa eltekintve néhány jó időt a maszturbáció. Is csinál ez-ban egy meleg és kényelmes helyen. Tune a fény a szobában, hogy egy pihentető és élvezetes szintet, de ne legyen teljesen sötét.

- Ülj le, nyugodt módon néhány perc alatt stressz le. Hallgassa meg néhány relaxációs zenét, vagy tekintse meg néhány erotikus képek. Egy csésze kávé vagy tea Ezen a ponton segíthet a stressz le, és ezzel egyidejűleg segítséget felkelti a szexuális izgalom.

- Ezután óvatosan vegye le az összes ruhát egyenként ugyanolyan nyugodt hangulatban. Elkezdjék le az inged, akkor a nadrág, akkor a trikó, és végül szalag magát teljesen meztelenül húzza ki a alsónadrág.

- Akkor feküdt, vagy ülj le teljesen meztelenül nyugodt helyzetben. Azt is megteheti, hogy üljön le először egy székre, és később a maszturbáció során tudod magad kényelmesen feküdt az ágyon, vagy más jó hely.

- Kezdje a maszturbáció a simogató több a érzéki testrészek, például a mell és a mell mellbimbók, a terület a vállak, a hasi területen, a fenék és a comb. Aztán óvatosan lépjen tovább intim zónák simogató mozgások.

- Akkor kezdődik, simogató és serkenti a nemi szervek vagy a végbél övezetekben. Spread megnyitja a lezárt területeket kap a legintimebb pontjait a szervezet által az ujjait. De még mindig az egészet egy laza módon nélkül elérése céljából az orgazmus.

-Lesz most már úgy érzi, intenzív öröm az Ön intim zónák, hogy sugározzák ki a gyomrod, meg a comb és a mentén a gerincoszlop.

- Vedd időről időre kezet távol van az intim zónák simogatni egyéb testrészeit. Ennek során meg is nyúlik ki a szervezet több módon. Nyújtsák a végtagok és ugyanakkor simogatja tested, akkor ösztönzése sok erotikus pontok körül a szervezetben, hogy hozzá intenzitását és mélységét, hogy a teljes élményt.

- Végül eljött az idő, hogy ösztönözze a bensőséges pontokat erőteljesebben. Most intenzíven maszturbálni a legérzékibb pontot, így majdnem eléri az orgazmust. Előtt az orgazmus hamarosan jelentkezik, hagyja abba a stimulációt, és teljesen ellazulnak néhány pillanatig. Akkor ismételjük meg a mûveletet többször is. Az egyes képzési, akkor te is ösztönözni magad, hogy kapsz egy kis orgazmus, hogy ne vegye el a éberség.

- Mostanra már valószínűleg elérte a mentális és fizikai szexuális ecstasy hihetetlen koncentrációval, hogy magában foglalja az egész test és lélek.

- Végül eljött az idő befejezni a tapasztalatok nagy orgazmus. Csak serkentik a nemi szervek határozottan és folyamatosan, amíg el nem éri a teljes csúcspontját.

- De miután a csúcspontja akkor is élmény csodálatos dolog. Még akkor is, ha úgy érzi, teljesen elégedett, és nyugodt, még mindig úgy érzi, hogy erős szexuális eksztázis saját intim zóna, a többi a tested és az elméd, és akkor feküdt sokáig teljesen ellazult, és élvezze ezeket a csodálatos érzéseket.

- A lerakás után egy kis időt, hogy nyugodt állapotban, akkor azonban időnként a nő egy új, a teljes éberség, és érzem a késztetést, hogy maszturbál egy új teljes csúcspontja. Akkor erre. Után a második vagy a harmadik teljes csúcspontja fogja érezni magát még mindig mélyebb megelégedésére. Akkor valószínűleg úgy érzi, nagyon fáradt, de nagyon jó így.

Knut Holt egy internetes marketingszakértő és a szerző a figyelmet az egészségügyi termékek és erotizmus. TALÁLHATÓK egészségügyi információk, termékek növeli a szexuális élvezetet, és a természetes gyógyszerekkel szembeni sok gyakori betegségek, látogasson el:

http://www.abicana.com

Vannak tanácsok és termékek ellen férfi és női problémák, húgyúti fertőzés, élesztő fertőzés, túlsúlyos, megfázás, influenza, allergia, pattanás, ödéma, pajzsmirigy, depresszió, aranyér, szív-és keringési problémák, emésztőrendszeri betegségek, reuma és több.