Dacă aveţi nevoie să ştie cum să scrie un necrolog decât aţi pierdut un iubit-o. Aici sunt zece paşi simpli pentru a vă ajuta să scrie un necrolog.

Primul pas este să vă asiguraţi că aveţi toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a scrie necrologul. Aici este o listă de tot ceea ce avea nevoie. Numele complet al persoanei (inclusiv de mijloc, de familie, sau nume de fată). Vârsta şi zona de reşedinţă, la deces, data decesului Locul şi nume data naşterii, a părinţilor. Zona în care a trăit şi / sau a lucrat înainte de a veni în această zonă. În cazul persoanelor căsătorite, când şi cui. Istoria militară, onoruri Educaţie, în cazul în care, şi ce de ani, grad (e). Premii, distincţii importante publicaţii sau alte realizări notabile. Munca de istorie, în cazul în care, şi atunci când membri importante sau speciale organizaţie. activităţi de voluntariat, interesele speciale şi / sau hobby-uri pentru care persoana va fi deosebit de amintit. Supravieţuitori: imediată a familiei, copii, alte relaţii, prietenii speciale. Membrii de familie şi / sau prietenii speciale care dinainte persoana datele funerare sau planuri de serviciu memorial,, locaţie. Cimitirul / loc de înmormântare sau, în cazul în care cenuşă trebuie să fie împrăştiate. În cazul în care contribuţiile memoriale / donaţii pot fi făcute (adresa lista completă dacă este posibil şi, mai ales dacă nu locale), de origine funerare din taxa de acorduri.

Acum, că aveţi toate informaţiile de care aveţi nevoie. Ai nevoie să se gândească la un buget. Al doilea pas este de a decide cât de mult banii pe care ar trebui cheltuiţi pe necrolog. Decide cât de mult să-şi petreacă este foarte important. necrologuri Foarte lungă poate costa 100 de dolari sau mai mult. Multe ziare muncă de sezon de inch coloana sau au o alocare spaţiu specificat pentru necrologuri. Ai nevoie să ia în considerare cât de multe lucrări va fi cu necrologul publicat în şi încercaţi să rămânem la buget.

Al treilea lucru pe care ar trebui să faceţi este de a afla de fiecare dată limită lucrări. Veţi dori să obţineţi în necrolog înainte de termenul limită sau va trebui să aşteptaţi până a doua zi să-l publicate.

Forth, aveţi nevoie pentru a obţine copii ale tuturor ziarelor în care doriţi să aveţi necrolog publicate. Aceasta vă va arăta stilul de fiecare lucrare. Am inclus un model standard pentru tine.

Numele, vârsta, locul de reşedinţă, a murit (decedat, sa dus la cer, etc), DATA (cauza morţii opţional) .HE / ea sa născut (locul, data naşterii, părinţii). DENUMIREA absolvit scoala si primit diploma de la şcoală. El / ea a fost căsătorită cu DENUMIREA soţului (data de nunta opţional). INSERT OPŢIONALE biografice informaţiile de aici: (Ocuparea forţei de muncă istorie) opţional, realizări, organizaţii, activităţi, etc el / ea a supravieţuit a fost de copii, nepoţi, ETC. (Asiguraţi-vă că pentru a separa fiecare intrare cu un punct şi virgulă sau poate arata destul de murdar se vedea exemplul de mai jos..), Aranjamente funerare vor avea loc ora, data şi locul.

Pasul cinci este de a pune totul împreună. Acum, că aveţi toate informaţiile de care aveţi nevoie, la timp pentru a scrie necrologul, aici este o probă

Doe, Jane St Louis, Missouri - 2009-1-01

Jane a fost născut la 19 sep 1932. Ea a fost fiica lui Peggy A. şi Blanch (Smith) Jones. Jane este supravieţuit de doi copii, Ana (James) neagra a Newport, VA, şi Robert (Cheryl) Doe din Buffalo, New York, un frate Ward (Cynthia) Jones, din Rochester, o sora Jill (Robert) Riley a Greciei şi mai multe nepoţii, nepoatele si nepotii. Ea a fost dinainte de parintii ei, soţul ei, Jack Doe şi o soră, Amanda Jones. Jane a fost un RN şi sa retras de la Spitalul Strong Memorial în 1990. Ea a fost, de asemenea, un membru al Star de Est, Fiice ale Revoluţiei Americane, si a fost presedinte al Greater Rochester Rose de asociere. Prieteni poate face apel la Valea Pleasant funerare Capela, 123 Main St Rochester, luni 03.1 2 la 4 şi 7 la 21. Servicii funerare va fi la ora 10:00 la casa înmormântare. Îngroparea va fi în MT. Hope Cimitirul.

Pe pas şase, corectura. După ce a scris necrologul ar trebui să aveţi pe altcineva este corectată. Adresaţi-vă de familie sau prieteni pentru a verifica erorile de ortografie şi asiguraţi-vă că nu lasă în necunoştinţă de importanţi membri de familie.

În al şaptelea cred despre modul în care dragostea ta o vrea să fie amintite. Dacă ei iubit drumetii cu prietenii lor, care includ. Tot ce placea sa te pot include.

Pasul opt, veţi avea nevoie pentru a trimite o copie a necrolog pentru a ziarelor pe care doriţi să le-au publicat inch Trimiterea prin e-mail este cel mai bine este because nu o să-l reintroduceţi, prin urmare, acestea nu pot face orice erori în ea.

Pasul nouă, este de a solicita o dovada de la fiecare ziar. Acest lucru va asigura nu există erori făcute.

Pasul final este pur şi simplu pentru a verifica necrologul în ziare în care acestea sunt eliberate. Dacă există greşeli din cauza companiei ziar, se plâng. Lucrarea ar trebui să imprimaţi din nou în mod corect a doua zi.

În concluzie, dacă urmaţi aceste 10 paşi simpli despre cum să scrie un necrolog tot ceea ce ar trebui sa curga lin şi nu ar trebui să fie greşeli în necrologul.