perde beaded mund të shtoni stil dhe unike për çdo dhomë. Ju mund të qepur ata të përshtatet ndonjë dritare ose entryway në shtëpinë tuaj dhe dizajn atyre ndonjë mënyrë që ju pëlqen. Këtu ju do të mësoni si të bëni një perde beaded dhe furnizimet do t'ju duhet të ketë filluar. Së pari furnizimet ju do të duhet janë:

 • qelqi, guri, druri, fimo, ose rruaza të mëdha plastike. Ju mund të përdorni një përzierje të këtyre ose të gjitha një lloji, që është zgjedhja juaj. Ju do të duhet qindra beads, kështu që të blejnë në sasi të mëdha nëse mundeni.
 • tel 15 matës dekorative. tela dekorative vjen në një rrjet të ngjyrave, kështu që ju mund të zgjidhni një ndeshje që do të dizajnit tuaj. Blej një rrotë e madhe e tela, si dhe, që nga ju do të duhet lë pak për të.
 • perde rode gjatësia e dritares ose entryway se ju do të jetë i varur perde tuaj beaded.
 • perde grepa në vendin tuaj in kallam
 • unaza perde, rreth 20 prej tyre. Megjithatë, kjo do të ndryshojnë në varësi se sa kohë pol perde është dhe nëse doni perde tuaj beaded të jetë pak më parë përmes ose më të forta. Sigurohuni që ata përshtaten snugley në pole perden në mënyrë që ata mos rrëshqitje në lidhje me shumë.
 • pincë hundë gjilpërë.
 • snajperistėve teli.
 • një qese me rruaza rekrutues
 • matjen shirit apo sundimtar, për të matur dritare ose gjatësi entryway. Si dhe matjen e lartësi dhe gjatësi se perde beaded do të jetë.
 • letër dhe laps ose stilolaps.
 • Stërvitja për varur perde pol grepa.
 1. Masa gjerësinë e dritares apo hyrje mënyrë që ju do të vënë perde tuaj beaded. Mark këto matje poshtë, kështu që ju të merrni pol të drejtë.
 2. Hang pol perde grepa për shtyllë të vihet in
 3. Masa nga dyshemeja deri ku poli perde do të jetë në lartësi mënyrë ju e dini se sa kohë perde beaded juaj do të jetë. Mark këto matje poshtë.
 4. tel shpështjelloj mjaftueshme për gjatësinë e perde dhe një pak më shumë. Prerë me snajpera tuaj tela.
 5. Duke marrë unaza e perde dhe teli, tela lak mbi unazë. Duke përdorur hundën gjilpërë pincë, përkulem mbi tela. Nuk ka nevojë vetëm të jetë rreth 1 / 2 "palosur mbi.
 6. Duke marrë një rekrutues sferë e cila, rrëshqitje rekrutues sferë e cila është mbi tela dhe mbi pjesë që ka qenë looped mbi unazë. Pra, brenda rekrutues sferë e cila duhet të jetë në fund të shkurtër dhe në fund të gjatë. Slide rekrutues të gjitha të rrethit perde dhe sigurohuni që ajo është e ngushtë.
 7. Duke përdorur pincë hundë gjilpërë, pirg rekrutues sferë e cila, në mënyrë që ajo crimped mbi dy copa të teli. Ajo do të duket thyen dhe duhet. Sigurohuni që ajo është e sigurtë.
 8. Filloi rrëshqitje rruaza tuaj mbi seksionin e gjatë e tel. Bead e parë që ju duhet të shkoni në rrëshqitje mbi çdo pjesë e mbetur e dy copa prej teli, për të bërë të aftë edhe të forta. Vazhdo duke shtuar rruaza securly mbi tela.
 9. Pasi të keni arritur në fund e kanë vendosur që ju sferë e cila është e fundit në përdorimin hundë tuaj gjilpërë pincë të bëj tela mbi veten në pjesën e poshtme.
 10. Tani rrëshqitje një rekrutues sferë e cila është në përsëri dhe përforcuese dhe rekrutues bead poshtë.
 11. Slide fije floku juaj e parë mbi pol perde për të siguruar se varet mënyrën që ju dëshironi që ajo të dhe se kjo është gjatësia e drejtë.
 12. Nëse është, hapa të përsëritur 4 deri 11 deri sa të gjitha unazat perde kanë pasur rruaza të shtuar të tyre.

Your bërë! perde beaded juaj është e plotë. Ky projekt do të marrë rreth 4 deri në 5 orë për të përfunduar në varësi të shpejtësisë dhe saktësisë. Krijo beaded perde për dritare të shumta në shtëpinë tuaj ose shtoni ato mbi perde ekzistuese si dhe, për të shtuar dekoratë më tej dhe të projektimit për çdo dhomë.