Sex forskerne har definert prematur ejakulasjon som oppstår når mannen ejakulerer innen to minutter eller mindre av penetrasjon. Definisjonen er imidlertid ikke så enkelt. En gang antatt å være rent psykologisk, eksperter vet nå at biologiske faktorer spiller også en viktig rolle i prematur ejaculation, og at det i noen menn, prematur ejaculation er også knyttet til erektil dysfunksjon.

En undersøkelse utført av Dr. Alfred Kinsey i 1950 viste at tre fjerdedeler av menn utbrøt innen to minutter av penetrasjon i over halvparten av deres seksuelle møter. Den gode nyheten er at premature ejaculation kurer er tilgjengelig overalt du ser, men å lage en informert beslutning er det viktigste når du velger en metode for prematur ejakulasjon. I dag, de fleste sex terapeuter forstår prematur ejakulasjon som oppstår når en mangel på ejaculatory kontroll griper inn i seksuell eller følelsesmessig velvære i en eller begge partnere.

Flertallet av menn har opplevd en bout med prematur ejakulasjon. Når det gjelder ungdom menn og unge voksne menn, prematur ejaculation, spesielt, blant deres første seksuelle møter, er vanlig. Men som de yngre mennene blir mer kjent og erfaren, innenfor rammene av seksuelle interaksjoner, de, henholdsvis få kontroll over utløsningen.

Men som menn og deres respektive partnere varierer mye, i deres personlige valg, om hvor lenge en varighet innenfor ett møte, ønsker de å engasjere seg i sex, og som resultat, strever for økt kontroll over utløsningen prosessen, slike urte behandlinger for PE, i visse varianter av skjemaer, kan søkes.

Det er visse årsaker som er relatert med prematur ejakulasjon. Viktigst, stress, depresjon, tretthet, angst, foretak av visse legemidler og noen helseproblemer fører til prematur ejakulasjon. Det er derfor ikke bare den fysiske faktorer som forårsaker prematur ejakulasjon, men også det er visse psykologiske og mentale faktorer som forårsaker prematur ejakulasjon.

Utgangspunktet å overvinne prematur ejakulasjon, den syke velge visse medisinsk behandling med inntak av visse legemidler, men hvis de ikke får riktig utfallet eller resultatet av det, kan depresjoner, angst, spenninger og visse komplekser dukker opp i dem.

Selv om prematur ejakulasjon er en forutsetning når hannen kommer for tidlig, er det ingen grense for hvor snart. Det vil si, det er ingen fast frist før som det kan sies at mannen lider av prematur ejakulasjon. En tidlig definisjon av saken foreslo at menn som ejakulerer innen to minutter av penetrasjon lider av prematur ejakulasjon, men denne definisjonen er nå ansett som overflødig fordi en svimlende 50% av alle menn i verden - unge og gamle - er kjent for å ejaculate innenfor denne tidsrammen, og i de fleste tilfellene kvinnene er helt fornøyd.

Årsaker til utløsning kan være ganske variert, og på grunn av manglende informasjon eller forberedelse til å starte sex, til staten av angst eller utrygghet på grunn av andre seksuelle problemer (for eksempel impotens), eller mangel på interesse forlenge samleie har blitt ejakulasjon i en betinget refleks, etc.

Les om kvitte seg med prematur ejakulasjon , prematur ejaculation kontrollnaturlig rettsmidler