Meditacija je važan dio joge prakse. Meditacija ili Dhyana je sedma ud o Patanjali Yoga Sutri. Meditacija pomaže pojedinca postići stanje mira i praktičar se pomlađuje sa ultimate spokoj. Kroz meditaciju se može, mirno i opušteno stanje uma. Najviša radost se realizira kao praktikant iskustva jedinstva sa svojim centar svijesti, Atma.

Kundalini Yoga je moćna yoga obrazac koji se fokusira na buđenje Kundalini, energija svijesti. Kundalini energija je vizualizirana kao zmija omotana u prvoj čakri naći na bazi kralježnice (Muladhara čakra). Kundalini energija je svoje potencijalne duhovne energije. Kao pojedinac pokreće Kundalini Yoga, Kundalini energija uzdiže se Nadi (Kundalini kanala) pomaže smrtnom nadmašiti vanjski materijal zadovoljstvo i pomoći mu / joj se postigla svijest koja donosi slobodu od iluzije (Maya).

Glazba je uvijek bio najbolji komunikator osjećaja, misli i ideja. U području joge, glazba se smatra koncentratora ili akcelerator uma. Intimni dodir zvuk i glazba je božanski karizmi probijanje cijelo biće i revitalizira svakom smislu slušatelja. Glazba liječi bol i pomaže da se opustite osjetila iznutra. Različita glazba ima sposobnost stvoriti različite ambijent i u meditaciji, najbolja glazba je ona koja donosi veći sklad. Meditacija je moguće samo kada je ambijent je mirno i opušteno. Tako, Meditacija Glazba mora sadržavati mirnom i umirujućim zvucima koji će poticati mir i opuštanje. Duh Voyage nudi nekoliko yoga pribor kao što su yoga Mats, malas i jeweleries, yoga knjiga, yoga čaj i još mnogo toga. Zbirka CD-ova i DVD-a koji sadrže Duh Voyage nudi sakralne glazbe i napjevi, koje će se nikome duhovne visine. Izaberite iz zbirke Svjetskog duhovne glazbe koja uključuje New Age kršćanske i židovske glazbe albuma, New Age keltske glazbe, Budistički napjevi i mnogi drugi. Oživjeti svoju nutrinu i neka ga spojiti s vrhovnom kao što osvježiti svoje tijelo, um i dušu s High Energy Joga Joga Grooves ili Instrumental Music. Duh Voyage donosi kolekciju glazbe CD Joga za djecu.

Uz širenje meditacije, tu su glazbeni CD-ova i DVD-a dostupne koje pomažu pojedincu da vode njihov dušu do razine nadzemaljski mir i sabranost. Duh Voyage vam donosi kolekciju Yoga DVD-a i CD-a koji će vam pomoći postići zdravog uma, tijela i duše. Različite CD pomoći će pojedinačne naučiti i izgovarati različite mantre, uzvikujući koji će spojiti ga / ju bezgranično mir života i dočarati osjećaj ekstaze unutar njih. Sa Duh Voyage's meditaciji i yogi glazbe, dvojnost uma nestaje i stanje je postignut kada se pojedinac osjeća veliku povezanost s beskonačnosti.

Disanje, zvuk i meditacija su neodvojivi dijelovi Kundalini Yoge. Yoga Sadhana glazba za Kundalini će vam pomoći da poboljšate svoje koncentracije i pojača Vašu sposobnost da meditirate opstrukcijom udaljene zvukove. Duh Voyage Zbirka meditacija glazbe za Kundalini yoga ce stvoriti atmosferu apt da sve osjetila praktikant u liniju koja će vam pomoći za veliki vježba jogu. Nadalje, sveta napjeva i himni koje će pomoći jednom sam sama povezivanje / do božanstvenosti. Glazba za meditaciju Kundalini Yoga ce stvoriti ton koji suptilno će proizvesti natječaj i osvježavajuće raspoloženje i uzeti osjetila da mistik visinu. Kundalini Joga Glazba pomoći će probuditi prane ili životne sile.

Meditacija glazba from Duh Voyage nije nametljiv, a to je vrlo umirujuće. Zbirka Yoga DVD-ove i CD-ova koje nudi tvrtka uključuju mirno glas Deva Premal, Krishna Das, Deuter, Snatam Kaur, Shakta Kaur Khalsa, Guru Shabad Singh Khalsa, Bachan Kaur, Wah i mnoge takve artiste. Luk na suptilne božanske mudrosti i na ukupnost harmoniji s glazbu za meditaciju Kundalini sadhana, od Duha putovanje i neka svoja osjetila popuniti sa vječnu radost-radost osjećaj jedinstva s božanstvom.

Autor piše za Duh Voyage koje značajke zbirka joge glazbu i meditaciju glazba i više yoga pribor. Ove stranice imaju tendenciju da se u biti uliti duhu sloge i mira uma i tijela sa zbirkom DVD-yoga , yoga odjeću i knjige.