En explorar la manera de com iniciar una nova vida, val la pena investigar el que vostè té en la posició d'investigar la manera de començar una nova vida en el primer lloc. No tindria sentit començar una nova vida si el que va frustrar l'èxit de l'última vegada que es troba encara en el seu lloc quan vostè començar de nou. Si el que va descarrilar que segueix sent, el més probable és que vostè estarà aquí molt aviat a explorar la manera de començar una nova vida altra vegada. Una cosa del que li ha començar de nou serà evident, altres no tant. L'objectiu és dur a aquestes forces destructives en la seva consciència. En revelar aquestes forces i com afecten la seva vida i el rendiment, que s'esvairà i es converteixen en poc més de molèsties durant el qual vostè tindrà el control. El coneixement és poder.

El nou pla que estava fora de la seva vida serà més eficaç si primer netejar les escombraries. Per exemple, si vostè es convertirà seu àtic en una habitació de convidats, no tindria sentit per eliminar les caixes velles i escombraries, i després la pols i escombrar abans de la mudança en els mobles de dormitori nou? Això és així de fàcil. Aquesta és la manera de començar una nova vida ... amb el vell abans d'inserir el nou.

Amb els anys he pogut identificar sis toxines que gairebé segurament va a limitar, si no destruir, el seu èxit. Quan estan presents, l'èxit és pràcticament impossible. El que fa que aquestes toxines tan perillós és que poden actuar i treballar com el gas radó. Si vostè no sap, el gas radó és silenciós, inodor i invisible, i el mata. Aquests sis toxines pot portar el seu èxit precisament en la mateixa manera que el radó pot prendre una vida. En la contemplació de com iniciar una nova vida, primer haurà d'eliminar les toxines que maten a sis èxit.

La toxina # 1: La violació de la Llei del Ser

L'ordre natural d'èxits i assoliments, o la vida en general, per al cas, és la següent:

SER - FER - TENIR

La llei estableix que, en centrar únicament en el "ser" la persona que vols ser, vostè es veurà obligat a "fer" el que aquesta persona havia de fer, resultant en el que aquesta persona "té". L'aplicació d'aquesta llei és més fàcil dir que de fer , però. La gran majoria de la població del nostre món, fins i tot a les persones que estan familiaritzats amb aquesta llei, sense saber-ho, es violen els innombrables vegades per dia. Fent cas omís d'aquesta llei s'està, literalment, l'equivalent a nedar contra el corrent, corrent contra el vent o caminar amb bicicleta costa amunt. Si la vida et està tractant injustament o repartir dura lliçó després lliçó dura, si se sent com el món està contra tu, atura't i mira en què vostè està sent.

La toxina # 2: La seva Pensament

Quan em refereixo a la seva forma de pensar com una toxina, estic parlant dels pensaments negatius i el seu pensament actual (fins i tot si és positiva). El pensar que has arribat fins aquí no et portarà allà. Segurament, vostè ha escoltat la definició d'Einstein de la bogeria. Diu així: "Bogeria és fer la mateixa cosa una i altra vegada i esperar un resultat diferent." Vostè pot canviar fàcilment la paraula "fer" amb el "pensament" i la lògica de la cita seria tan sana.

La toxina # 3: La culpa

Sovint no és la repercussió de la infracció que provocarà un negoci fracassi, un criminal de témer, o una relació fins al final, és l'acció d'una consciència culpable. Una consciència culpable farà que l'auto-imposada preocupació, por, pèrdua de les bones formes, pensant erràtica, la concentració interrompuda, i les accions addicionals que contribueixen a perllongar i el sentiment de culpa, la qual cosa porta a la secundari-igualtat de rendiment .

La toxina # 4: La indecisió

La indecisió li ha costat al govern nord-americà, les empreses nord-americanes, i el poble dels Estats Units milers de milions de dòlars més que la decisió equivocada. En altres paraules, no prendre una decisió pot ser més costós que fer un, encara que no és l'adequat.

Decisió de la causa el moviment, i res passa sense una decisió . El perill de "no passa res" és que sense saber-ho, estan retrocedint. No només s'està parat a l'espera de prendre la decisió correcta, vostè s'està movent cap enrere perquè la vida segueix endavant. Ser decisiva o la seva nova vida et passi de llarg.

La toxina # 5: La por

Por dins d'una societat civilitzada és una prova falsa principalment dins de la ment que ha estat creat per la ment i després es projecta en la realitat i en el seu futur. Quan això succeeix, la gent es va aturar en les seves pistes i viure una vida insatisfactòria de les fronteres i límits. Una vida dels límits és una vida de limitacions en el rendiment, i això és precisament el que la por ens impedeix adonar-nos de les nostres metes. La por és probable que presenti en decidir com iniciar una nova vida.

La toxina # 6: Medi ambient i la gent

La forma de pensar , la seva actitud, la mida dels seus somnis i metes, i la seva personalitat es forma, si no es va alterar per complet, pel seu entorn. Vostè és un producte del seu entorn, i que es convertirà en un producte del medi ambient que crea. Si es crea un ambient de perdedors, vostè perdrà. Si es crea un ambient de triomfadors, va a aconseguir. El costat bo és arribar a crear el seu medi ambient.

Eliminar aquestes toxines, sis a decidir com iniciar una nova vida i la seva nova vida és segur que es desenvolupen amb més facilitat i rapidesa.

Per més informació faci clic aquí:

Com començar una nova vida