En organisk weed killer har ikke skadelige kjemikalier under utformingen. Så når den brukes til å drepe ugress, helsen din ikke satt i fare. Din familie og kjæledyret helse er ikke fare også.

Den konvensjonelle organiske killer inneholder giftige kjemikalier som ikke bare er farlig for helsen din, men for miljøet også. Velge økologiske weed forebygging ikke ødelegger ikke miljøet.

For eksempel, hvis du bruker luke mordere med kunstige kjemikalier, de skadelige kjemikaliene igjen i plantene i lang tid at selv produserer er berørt. I løpet av høsten, og grønnsaker er frukt forurenset med slike giftige kjemikalier som til tross for flere vasker ikke blir fjernet.

Så hvor har disse skadelige kjemikalier gå? Inn i tarmen, når du spiser disse frukt og grønnsaker. I motsetning til en organisk luke killer, den tradisjonelle sprøytemidler og luke killer har sta kjemikalier som Forskere hevder ikke nøytraliseres ved koking. I stedet oppvarmingsprosessen øker deres innflytelse.

Naturlig luke mordere er det beste alternativet å kontrollere ugress i hagen din. Kjøkkenet er den beste kilden for å forberede naturlig løsning for ugressbekjempelse. Eddik og sitron gjør den effektive løsningen blandet i en sprayflaske.

Når du sprayer i de varmeste tiden på dagen, sol vil forsterke din naturlige luke killer. Spare penger er en annen fordel du kan nyte fra ikke bruke kommersielle luke forebygging.

Som nevnt tidligere, eddik og sitron løsning er en billigere. Det er også effektivt. Jo mer konsentrert eddik, jo mer effektivt er det i å drepe ugress. Verken eddik eller sitron inneholder skadelige kjemikalier som siver dypt i jorden og inn i anlegget røtter.

Men i sprøyting organiske luke killer som eddik sitron løsningen, må du sørge for at andre planter ikke er sprøytet, fordi de kan bli skadet også. Naturlig weed forebygging hjelper deg å komme nærmere hagen din.

Når du tar deg tid og krefter på å trekke ut ugress, vil du tilbringe mer tid i hagen din. Du vil begynne å forstå mer om økosystemet og deres behov som en umiddelbar løsning på råtten rot eller pest infestation.

I tillegg til hjemmelagde løsninger for ugrasbekjempelse, kan du også bruke kommersiell økologisk ugressbekjempelse. Når du går til en butikk, kan du se at etikettene av organisk luke killer inneholder syre nivået.

De fleste organiske ugressbekjempelse er sure. Syren virker ved å senke pH nivået på ugress, slutt å drepe dem. Av natur, acid forsvinner de raskt etter kontakt, derfor er det ikke en trussel for andre planter.

I tillegg til syre-baserte organiske weed morderen, er det også et alkalisk-basert. Et vanlig eksempel er bleke. Men i motsetning til eddik og sitron løsning, blekemiddel beløpet skal det bare være små, som 4% kombinert med vann. Uansett hvilken løsning du burde bruke, er det viktig at du målretter ugress bare, så vil du også skade andre planter.

Preen organiske weed morderen er tilgjengelig på http://www.preen.com/. Vi gir deg butikker hvor du kan finne Preen. Les våre artikler om bruk av organiske hagearbeid produkter. Sjekk ut weed Preventers som du kan bruke. Gå nå til organiske drapsmannen luke , og få oppdatert Preen, organisk hagebruk produkter.