Хидропоника е открит за първи път от ацтеките народ в средата на 15-ти век. На базата на изследването ми за хидропоника, има три вида на хидропоника. Те са: Вода култура, агрегатните култура и хранителни вещества Филм техника. (.. "Моля, добавете други техники, ако знаете" ...)

"... Но сега, аз искам да се обясни най-простите един. Можете да го даде като ... ... (името ви) хидропоника метод (Шегувам се) ... "

Добре, обратно към темата. Защо хидропоника? Всъщност, не се изисква много обработваема земя. Освен това, допълнено от течни хранителни вещества, не е нужно да се прави всеки ден и оборудването е много проста и може да се използва вторият стоки.

Основни на хидропоника е проста. Това е как растенията могат да си хранене. Ето защо основната дума на хидропоника градинарство е среда на растеж.

Необходимо оборудване с прости хидропоника са:

  • Оказионен чаша минерална вода.
  • Оказионен чай стъкло пластмаса или сок и капака му.
  • Среда на растеж.
  • Течни хранене.

След като цялото оборудване, готов, Hydroponic Градинарство може да започне. Нека го направя стъпка по стъпка.

  1. Напълнете чаша минерална вода със среден ръст и след това я овлажнява бавно.
  2. Напълнете една пластмасова чашка с хранителни течност, колкото половината на челно място. След това се вместват в това пластмасова чаша капак.
  3. Въведете чаша минерална вода в пластмасови чаши, че, които си позиция ще виси върху стъклото капак.
  4. Потопете или отглеждат растения в среда на растеж. Проверка на височина хранителна течност, ако течност засяга храненето кореноплодни растения. Ако не се допря до корените на растенията още, течни хранителни вещества, могат да се добавят стъпка по стъпка.
  5. Хидропоника са завършени. Сложете го на достатъчно слънчева светлина, но защитени от вятър и дъжд място. (още)