A Vörös-tenger (néha ismert ősi neve tenger Mare Szónoki emelvény) egy jól ismert víztest, amely része az egyiptomi egyedülálló földrajzi és tengerpart. Ezt nevezik a Vörös-tenger, mert a színe a piros ásványi anyagok alkotják a hegyvidéki régió, ahol részben, a Vörös-tenger megérinti a földet.

A hőmérséklet a Vörös-tenger általában elég meleg, kb 22 fok és továbbra is így egész évben így nekik a legmelegebb vizek a világon; ezek a vizek is vannak a legsósabb ismert. A Vörös-tenger egyik igen kedvelt célpontja a búvárkodás és a szabadtüdős merülés szerelmesei. Nem csak ezek a víz hőmérséklete nagyon kellemes, a vizek maguk általában világos és tiszta, így rendkívül jó láthatóságot.

Azoknak a turistáknak, akik úgy döntöttek Nílus körutazásokat, ahonnan élvezni az egyiptomi tájak, kirándulás a Vörös-tenger lehet, megismerkedhetnek az szép és izgalmas a földrajz és a táj. Ezekkel a tiszta víz is lehetséges, hogy egy hatalmas különféle természeti csodák és a vadon élő állatok. Korallzátonyok találhatók ezen a tengeren, valamint egy hatalmas számos hal és más tengeri élőlények lakás. Néhány igen szemet gyönyörködtető teremtmény a víz alatti világ látható a Vörös-tengeren, mint az álarcos Pillangó hal, vörös anemons és tigris cápa.

A Vörös-tenger is vízfelület híres hajóroncsokat. Néhány a legismertebb roncsok közé tartozik a Dunraven és a The Million Hope. Ezek a roncsok is népszerűek felhívja a turisták és búvárok bár általában csak a nagyon tapasztalt búvárok kell kísérelnie, hogy nézze meg a víz alatti roncsok. A Nílus sétahajózás tudjuk biztosítani, hogy a nílusi körutazás foglalkozik egyszerre lesz emlékezetes, és kalandos.

A cikk írta rivernilecruise.com / mi-cirkáló-ships.asp / nyújtó nílusi körutazás foglalkozik , és olcsó nílusi hajóút szolgáltatások. Látogassa http://www.rivernilecruise.com/our-cruise-ships.asp/ További információ a rivernilecruise.com / mi-cirkáló-ships.asp / Ez a cikk ingyenes reprodukciót, de kell a maga egészében, beleértve a élő kapcsolatok és ez a szerzői jogi nyilatkozatot tartalmaznia kell. Látogasson el rivernilecruise.com / mi-tengerjáró ships.asp / több szolgáltatásért!